Skip to content

Mei 2016- Jan 2017

De afgelopen maanden staan vooral in het teken van portretten. Gebruik: dunne toepassing van acrylverf en daarnaast gebruik van olieverf.
Ik heb gemerkt dat dit materiaal voor portretten heel prettig is. Voor de expositie in Loods 6, Amsterdam ( thema De Huid )met De Onafhankelijken maakt ik drie portretten van mensen die hun huid beschilderen. Reden: gezien worden of juist NIET gezien willen worden ( soldaat met camouflagekleuren)

 

 

 

 

 

 

Tijdens de zomermaanden gewerkt aan een opdracht: familieportret: negen portretten, samengevoegd in een lijst. Materiaal: dun gebruik van acryl. Lijst:2 ¬†doorzichtige perspex platen met boekschroeven verbonden. Afmeting 90×100.

In oktober de Schilder-Wandelweek begeleid, samen met Hilbert Post die de wandelingen organiseerde en heerlijk kookte. Het was een prima week met enthousiaste cursisten, mooi werk en goed weer. Omgeving Berg en Dal, bij Nijmegen. Info op mijn andere site te zien. Hierbij wat foto’s

 

 

 

 

zomer: workshop aan schoolteam: schilderen aan het strand in Wijk aan Zee.
najaar:workshop portrettekenen/schilderen bij De Zondagsschilders.
groepsexpositie “Pocketformaat” in “Arts & Craft” Amsterdam
deelname aan The Big Draw met cursisten tijdens de buitenexpositie “Veldwerk” in Oost-knollendam
jan: nieuwjaarskaart van een eerder gemaakt portret in houtskool van
Remco Campert en een dichtregel van zijn hand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In voorbereiding: organisatie en werken voor de komende expositiemet De Onafhankelijken in mei. Thema: “Sporen”. 19/20/21 mei Loods 6, Amsterdam