Skip to content

Exposities mei-juni-juli

Afgerond: de expositie in Het Honig Breethuis, Zaandijk. (20 juni)

Onder de naam ” Zaanse fantasieen”, heb ik mij, met 11 andere kunstenaars, laten inspireren door dit, als museum ingericht huis van de families Honig en Breet.

Ik portretteerde een van de nog levende nazaten van de familie, mevrouw Welmoet Honig, en hing dit portret op tussen de portretten van haar (overleden) familieleden. Het portret is aangekocht door de stichting archief Honig(h).

Monument voor een winkelwagentje

Eveneens afgerond ( 4-5-6 juni), de expositie van de installatie Monument voor een winkelwagentje” dat onderdeel was van de expositie “Warenhuis van de toekomst”  tijdens het Midzomerzaanfestival in Zaandam.

Zondag 4 juli  afgesloten  de expositie “Werk in uitvoering” ( De Orangerie in het Amstelpark, Amsterdam). Dit was een experiment van De Onafhankelijken op locatie: twee weken met 8 kunstenaars aan het werk in en om deze expositiekas ( meer Om dan IN kas,vanwege de tropische hitte). Door deze temperatuur liet ik mij inspireren tot de installatie “Don’t Worry”, bestaande uit een reisklamboe, waarin op een liggende sokkel, bekleed met monoprints van bladermotieven, een opgezette kaaiman. Geluid:  tropisch regenwoud.

Don'tWorry