Skip to content

augustus 2013

WaterWorks,  31 aug t/m 29 september za en zon.  33 kunstenaars lieten zich inspireren door het thema water. Dit tgv het Rusland-Nederlandjaar.

Waar? Honigfabriek, zuideinde 70-100 Koog aan de Zaan en in Zaan+expo-podium Ikiz, Westzijde 136. In deze laatste locatie is mijn installatie te zien : Treinlandschappen. Bijbehorend : geluidsopnamen van Russische treinen met aankondigingen van stations in Rusland. Opening in Ikiz: zaterdag 31 sept om 16.00 uur

zie voor virtuele rondleiding Ikiz de link www.demo.kempesfotografie.nl/ikiz

Die Schöne Müllerin en de Schoolmeester, expositie. 7 t/m 28 september , di t/m zat.

11 kunstenaars van De Onafhankelijken maakten werk naar teksten van Jan Rot’s De Zomerreis. Twee werken van mij nav het thema kermis dat in deze gedichtencyclus naar voren komt. Als dochter van een kermisreiziger was dat voor mij “kat in het bakkie”

Papiermolen De Schoolmeester, Guispad 3, Westzaan

Zweefmolen 100×100 acrylverf

Open Atelierroute 5&6 oktober, van 11-17.00 uur

Vinkenstraat 18 Zaandam C