Skip to content

augustus 2011

Expositie in dorpskerk in Grootschermer. “Schetsen in de Schermer” Een aantal dagen ter plekke gewerkt in en om Grootschermer samen met collega’s exposanten. Prachtige omgeving. Door het tekenen wordt het landschap mij eigen gemaakt. Tijd geleden dat ik dit deed. Voelt goed. Potloodtekeningen met dik grafiet. Daarna gewassen inkt schetsen. Beviel me uiteindelijk beter. Ook gefilmd. Resulteerde in filmpje “Plons” dat ik op youtube zette ( zie joostkrogt) Ook een filmpje van 6 minuten waarop 4 kunstenaars aan het werk te zien zijn ( in de Schermerpolder)

Drie exposities in het vooruitzicht:

Jaarlijkse ledenexpositie van De Onafhankelijken in de Grote Kerk in Monnickendam  8-18 september. Groepsexpositie “op locatie” in galerie Plein 7 Amsterdam , eind november/december en Solo-expositie in SOOP, ontmoetingscentrum voor ouderen, Amsterdam van 1 december tot eind januari 2012

Via FLICKR  ( flickr.com/photos/joostvdkrogt) is de serie foto’s “treinlandschappen” te zien, dwz  een begin daarvan.