Skip to content

oktober

Open atelierroute Zaanstad/Wormerland achter de rug( 2 en 3 okt). Zo’n 125 mensen over de vloer gehad, waar onder veel nieuwsgierige en gemotiveerde vmbo-ers. ( ook al was het verplicht van school)  Zo’n route is een goeie gelegenheid om het atelier eens flink op te ruimen, op een andere manier naar mijn eigen werk te kijken ( soms via de ogen van bezoekers) en eerlijk is eerlijk, ook wat te verkopen. Er staan nu acht werken minder in mijn atelier ( verkocht). Dat vraagt weer om nieuw werk!! Ben benieuwd welke materialen / onderwerpen het eerste een beroep op mij doen: film, treinlandschappen met acrylverf, linosneden of monoprints…..

Voorlopig even geen expositie. Pas eind november ( Weefhuis, Zaandijk, met 2 collega’s die eveneens een kunstprijs-Tengel vorig jaar mochten ontvangen) en galerie Plein 7 in Amsterdam, met collega’s van de kunstenaarsvereniging De Onafhankelijken.

Het eerste deel van het project De Achterkant is vorige week afgesloten. Ik zal er op de pagina Projecten verder over berichten

Mijn filmpje “Don’t Worry” is te bekijken viaYoutube : joostkrogt  don’t worry.