Skip to content

augustus / september

voorbereiding ( als coordinator) van de groepsexpositie van De Onafhankelijken in De Grote Kerk in Monnickendam.09-19 september. Maken van uitnodigingen en affiche. Mooie expositieruimte. Opening opgeluisterd door muziek op de hang van Max Linsen. Tweede zaterdag gelegenheid tot modeltekenen tijdens de expositie. Als model vijf muzikanten uit de big band van Rutger van Otterloo ( uit Monnickendam) Twaalf tekenaars aanwezig. Inspirerende muziek en dito muzikanten.

Wat schilderen betreft een vervolg gemaakt op weerspiegeling bomen; begonnen aan andere kleurstelling, maar uiteindelijk toch naar het blauw/bruin gegaan. Lekker om zo groot te werken: het fysieke aspect vind ik aantrekkelijk.Ik rek me uit naar alle kanten en mijn bewegingen kan ik overbrengen in een dynamiek in het werk.

Bomen weerspiegeld, 135×175 cm acryl

Nu begonnen met de voorbereidingen van de Openatelierroute Zaanstreek/Wormerland. Werk bijeen zoeken, opruimen, kaarten maken, kortom: mijn atelier klaarmaken voor bezoekers. ook extra werk brengen in galerie Druk op de Gracht die ook dit jaar weer op de lijst van ateliers staat.

De korte film ( 3,5 min) “Don’t Worry” is af. Komt binnenkort op deze weblog.

Hierna ga ik echt aan de slag met de korte documentaire waarvan ik de opnames al 2 jaar geleden maakte:

Noud Martinali, trekzakbouwer.