Skip to content

Zomeractiviteiten juli/aug 2010

Momenteel ben ik  bezig met het leren bewerken van videofilms. Ik heb onlangs opnamen gemaakt van het tekenen en krassen in witkalk op  winkelruiten van een leegstaand pand. De tekenaars waren binnen aan het werk,  onzichtbaar voor de camera, die zich buiten bevond. Op de film zie je alleen de lijnen die in het witte vlak ontstaan,  alsof het een tekenfilm betreft. De tekenaars waren 4 kunstenaars ( oa ikzelf) die  deel uitmaken van de groep “Druk op de gracht” ( zie  www.drukopdegracht.nl) op de Gedempte Gracht, Zaandam.

Als de film klaar is, krijgt deze weblog de primeur

Daarnaast ga ik verder met het maken van monoprints. Hiervoor maak ik gebruik van de tijdelijke drukwerkplaats op de Gedempte Gracht in Zaandam. Schilderen met acryl is niet prettig met deze temperaturen; de verf droogt veel te snel op en dat is, zeker met groot werk, lastig.